H Electric Pressure παρουσιάζει την Paula Temple

paula

Παρασκευή 12 Μαΐου στο gigspace του six d.o.g.s.
H Electric Pressure παρουσιάζει την Paula Temple( R&S, Noise Manifesto) σε ένα από τα πλέον δημοφιλή τρίωρα Ηybrid Live set της.
Είσοδος: 10 ευρώ.
Προπώληση: 8 ευρώ.

Η θορυβοποιός, DJ, παραγωγός και πυλώνας της μουσικής τεχνολογίας Paula Temple επανήλθε το 2014 με το μνημειώδη ”Colonized”και ”Deathvox” το 2013 και 2014 αντίστοιχα στην θρυλική R&S Records, δύο ισχυρές δηλώσεις αδιαπραγμάτευτης techno. H συνέχεια περιλάμβανε remix σε πασίγνωστα avant garde acts της ηλεκτρονικής μουσικής όπως: The Knife, Perera Elsewhere & Planningtorock. Αυτή η αν μη τι άλλο εκκωφαντική σειρά παραγωγών τοποθέτησε την Paula στο ”πρώτο ράφι” της techno του σήμερα.
Αξιοσημείωτο επίσης το γεγονός ότι η R&S Records έκανε αποκλειστική κυκλοφορία των remix της για το ”Roadblox” των The Prodigy το 2016.
Σε παρελθόντα χρόνο, κυκλοφόρησε το ”Speck of The Future” στην Materials του Chris McCormack, το οποίο συμπεριλήφθηκε στην συλλογή ”Exhibitionists” του Jeff Mills.
Στα πρώτα της βήματα συν εφηύρε ένα από τα πρώτα(αν όχι το πρώτο) live performance midi controller με όνομα MFX8, με το οποίο και περιόδευσε για στην περιοδεία ”Mind and Machine” για τρία χρόνια.Τα τελευταία χρόνια, εν μέσω μιας σειράς περιοδειών σε διάφορα μήκη και πλάτη της γης, έχει εμφανιστεί ως headliner στα Tresor, Berghain & I Love Techno, BLOC, Kozzmozz, Convergence Festival, Corsica Studios και πολλά άλλα ακόμα συμπληρώνουν αυτή τη μακρά λίστα.
Η δισκογραφική εταιρία η οποία επιμελείται προσωπικά, η Noise Manifesto, έχει κυκλοφορήσει το ”Decon/Recon” τον Ιανουάριο του 2017 και περιλαμβάνει 4 tracks, αποκύημα της συνεργασίας της με τις: Rrose, SØS Gunver Ryberg και Aïsha Devi.
Αυτό τον καιρό βάζει τις τελευταίες πινελιές στην τρίτη της κυκλοφορία για την R&S Records ενώ έχει ακουστεί από την ίδια σε πρόσφατη συνέντευξη ότι αναμένεται μια split κυκλοφορία σε κάποιο βερολινέζικο label.

Ο Jerm μετράει ήδη 14 χρονια συλλογής βινυλίων και ενασχόλησης με την Techno. Το πρώτο του gig ήταν το 2004 και έχει παίξει σε διαφορα club και bar στην Αθήνα όπως Area 19 (Evolution Warehouse), Maze, Six Dogs, Monastiraki Center Bloom fest., Αstron, Skull Bar, Senza, Second Skin κτλπ. Ο ήχος του κυμαίνεται καθαρά γύρω απο την Techno σκηνή με πρωταρχικό του στόχο να προσφέρει πάντα ενέργεια και vibe στο κοινό του.
Ως συνιδρυτής της ομάδας και του project “Analogue” ,το 2013 έθεσε ως στόχο την πραγματοποίηση ποιοτικών techno event είτε με καταξιωμενους guest παραγωγούς/Djs από το εξωτερικό είτε με τους ιδιους τους resident.
Έχει επίσης εμφανιστεί στο πλευρό των Ben Sims, Blawan, Tommy Four Seven, Len Faki, Oscar Mullero, Rodhad, Jonas Kopp, Dax J, Rebekah, Marco Bailey, Ansome, Shifted & UVB.

Ο Echo Flex γεννήθηκε στην Αθήνα, και από μικρή ηλικία ξεκίνησε μαθήματα πιάνου. Επηρεασμένος απο ακούσματα της δεκαετίας του ‘ 80 και του ’90 ,και απο δίσκους του μεγαλύτερου αδελφού του, άρχισε να πειραματίζεται μιξάροντας μουσική. Ενα Techno mix του Ben Long σε format κασσέτας, γίνεται αφορμή να τον κερδίσει και να ξεκινήσει να συλλέγει βινύλια. Ακολούθησαν οι σπουδές του πάνω στον ήχο στο Πανεπιστήμιο του Huddersfield της Αγγλίας. Στη συνέχεια μαζί με τον Παναγιώτη Σφυρή, η κοινή τους αγάπη για την μουσική, και ειδικότερα την Techno, τους οδήγησε στην ίδρυση της δισκογραφικής εταιρείας Electric Pressure. Στο πλαίσιο της Electric Pressure κυρίως, έχει παίξει στο πλευρό των Clouds, Ansome, STERAC aka Steve Rachmad.

Links:

https://www.facebook.com/ElectricPressure/
https://soundcloud.com/electric-pressure

https://soundcloud.com/paulatemple
https://www.facebook.com/paulatempleofficial/

https://soundcloud.com/dj-jerm
https://www.facebook.com/Jermoner/

https://soundcloud.com/costantinos
https://www.facebook.com/EchoFlex/